Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Rezervované Na predaj dvojizbový byt v Nemšovej

Interné ID: 3744360
Ulica: Osloboditeľov
Obec: Nemšová
Okres: Trenčín
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt
123 500 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj veľmi pekný, rekonštruovaný 2 izbový byt v Nemšovej. Byt o výmere 60 m2  ku ktorému patrí aj veľká murovaná pivnica, povala a podiel na pozemku okolo bytovky  - záhradka.
Byt sa nachádza na prvom poschodí v tehlovom bytovom dome v tichej časti mesta.
Dispozične je byt veľmi dobre riešený. Pozostáva zo vstupnej chodby, priestrannej obývacej izby s kuchyňou, kúpeľňa,  WC a spálne.

Byt má vlastné plynové kúrenie.

K bytu tiež patrí  predzáhradka a podiel na pozemku. Nad bytom v podkrovnom priestore je tiež vyhradený podiel pre vlastníkov bytov.

Byt prešiel rekonštrukciou, má plávajúcu podlahu v kombinácií s keramickou dlažbou (kúpeľňa s WC), kuchynskú linku so vstavanými spotrebičmi, znížené stropy aj s osvetlením, stierky na stenách, vymenené elektrické rozvody, vymenené vodovodné rozvody a odpady, plastové okná , vymenené interiérové dvere, bezpečnostné vstupné dvere, murované jadro. Kúrenie je plynové aj s ohrevom vody. Benefitom tohoto bytu je dvor a záhradka pred domom. 


Orientácia bytu je juhozápad.
Mesačné náklady sú cca 75 eur sú tiež veľkou výhodou tohoto bytu.

Byt je priestranný, slnečný, pripravený na nasťahovanie nového majiteľa.
Všetka potrebná občianska vybavenosť sa nachádza blízko bytového domu.

Mesto Nemšová sa nachádza v okrese Trenčín  v blízkosti hraníc s Českou republikou. Je obklopené prekrásnou prírodou, čo ponúka možnosti na turistiku, cykloturistiku a rybolov. V meste je základná škola, materská škola, potraviny, pošta, reštaurácie, kúpalisko, vlaková stanica a ďalšie základné občianske vybavenosti. Okolie  ponúka aj možnosti na nákupy a služby, ktoré sú dostupné v blízkom krajskom meste Trenčín, ktoré je vzdialené približne 20 km.
Bližšie informácie na obhliadke bytu.

V prípade záujmu ma prosím kontaktujte na tel. 0907737103

Uvedená cena zahŕňa právny servis zabezpečený advokátskou kanceláriou, správne poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľnosti, notárske poplatky a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky, osobná asistencia makléra počas celého procesu predaja až po samotné odovzdanie nehnuteľnosti a prepisy energií na príslušných úradoch.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Celková plocha:
60 m2
Úžitková plocha:
60 m2
Poschodie:
1
Počet izieb:
2
Balkón:
áno - 1
Materiál:
tehla
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie
Vykurovanie:
vlastné - plyn
Pivnica:
áno
Pivnica plocha:
20 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Erika Tóthová RSc.

Erika Tóthová RSc.

Kontateľ, Maklér

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti