Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Druhé kolo Dražby administratívnej budovy

Interné ID: 3744307
Ulica: Krajné
Obec: Krajné
Okres: Myjava
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Objekty
Typ: Dražba
Typ objektu: Administratívne objekty
122 000 €

Popis nehnuteľnosti

Pripravujeme druhé kolo dražby administraívnej budovy v Krajnom
Administratívna budova sa nachádza na okraji zástavby obce Krajné, leží na mierne svahovitom teréne a je s možnosťou napojenia na verejný rozvod elektriny, vodovodu, zemného plynu,a obmedzene klimatizácie. Budova slúžila pre administratívu, sociálne zariadenie, kuchyňu s jedálňou a spoločenskou sálou. Budova je užívaníod roku 1980.
Administratívna budova je s členitým pôdorysom s časťou I.- administratívna časť časť II. kuchyňa s jedálňou
I.časť je 4 podlažná stavba a II. časť kuchyneje prízemná čiastočne podpivničená.
Základy sú betónové s izoláciami, obvodové a nosné konštrukcie sú murované, stropy železobetónové, strecha je rovná, krytinaživičná, vonkajšia omietka brizolitová s keramickým obkladom, vnútorné omietky sú hladké a s keramickými obkladmi., v sociálnych zariadeniachv kanceláriáchje čiastočne drevený obklad, schodisko je s kamennou dlažbou, okná sú drevené, zdvojené, devere dýhované.Budova je vybavená rozvodmiNN, slaboprúdu, bleskozvos, rozvod teplej aj studenej vody, poižiarnyvodovod, v priestoroch šatní ohrev TÚV, vykurovanie ústredné rádiátormiz centrálnej kotolne.Technický stav budovy vyžaduje pre ďalšie užívanie rozsiahliu rekonštrukciu.
V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Pozrieť na mape

Maklér

Erika Tóthová RSc.

Erika Tóthová RSc.

Kontateľ, Maklér

Radi Vám poradíme