Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Predáme pekný trojizbový byt v Trenčine

Ulica: Jána Halašu
Mestská časť: Juh II
Obec: Trenčín
Okres: Trenčín
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
128 000 €

Popis nehnuteľnosti

 

Ponúkam na predaj pekný 3-izbový byt o výmere 66,5 m2 + lógia 4,20 m2 + pivnica. Byt sa nachádza na ulici Jána Halašu v Trenčíne. Bytový dom má 7 podlaží. Kolaudovaný bol v roku 1982 a v roku 2015 prešiel kompletnou rekonštrukciou ( zateplenie, fasáda a okná v spoločných priestoroch,strecha). V suteréne sú umiestnené pivnice, sušiareň, miestnosť pre bicykle a kočíky. Nad pivnicami sa nachádza prvé nadzemné podlažie.  Vykurovanie je ústredné , z kotolne. V objekte sa nachádza elektrický vrátnik so zvukovou signalizáciou a optická sieť internetu. Výhodou bytu sú: - Samostatné nepriechodné izby - samostatné WC od kúpeľne -  - komora o výmere 1,64 m2 - veľké okno v obývačke a krásny výhľad na prírodu.  Byt je kompletné zrekonštruovaný. Drevené dvere aj obložky, vstavané skrine na mieru, kuchynská linka na mieru, elektrina, kúpelka, wc, podlahy, stierky, znížené stropy,  plastové okná. 

Byt je vo výbornej lokalite v okolí sa nachádzajú školy, škôlky, sídliskové parky, ihriská, lekári, lekárne, sieť obchodov a služieb. Pri bytovom dome je Lesopark Brezina, ktorý ponúka možnosť prechádzok a športu. 

Dopravné napojenie je výborné. Železničná stanica a autobusová stanica sa nachádza 10 minút.  

Byt je v osobnom vlastníctve bez tiarch.

V prípade záujmu ma prosím kontaktujte na tel. +421 907 737 103

Uvedená cena zahŕňa právny servis zabezpečený advokátskou kanceláriou, správne poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľnosti, notárske poplatky a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky, osobná asistencia makléra počas celého procesu predaja až po samotné odovzdanie nehnuteľnosti a prepisy energií na príslušných úradoch.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
64 m2
Zastavaná plocha:
64 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Počet izieb:
3
Balkón:
áno
Pivnica:
áno
Celková plocha:
64 m2
Vykurovanie - centrálne:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Erika Tóthová RSc.

Erika Tóthová RSc.

Kontateľ, Maklér

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti